12 Aralık 2017 Salı

Sonsuz Doyumsuzluğumuz...

                 Merhaba sevgili dostlar kimler okuyor kimler beğeniyor çok fikrim yok açıkçası ama yazmak iyi geliyor şiddetle de tavsiye ederim çünkü öyle kelimeler dostunuz oluyor akıp gidiyor stres falanda kalmıyor. Neyse biz konumuza dönelim değil mi?
                 Dünya kocaman bir altın tepsi iken neden bu kadar aç ve doyumsusuz ne zaman el açıp şükür etmeyi öğreneceğiz. Şükür etmek için bir dine mensup olmaya gerek yok bu hayatın sunduğu her şeye minnettar olabiliriz nitekim . Binlerce kitap yazı okumuşsunuz bu konu hakkında aman ne sıkıcı şey yazmışsın demeyin hele bide benden dinleyin ben değişiğim değişik anlatırım aslında herkesin bildiği ama kimsenin dillendirmediği dinlendiririm. Bırakın ayıbı da günahı da benim olsun.


                Bir kişi önce aşk ister sonra o aşkı ona kul köle olsun ister hep ister istekler ve doyumsuzluk bitmez ama önce elini tutmak ister sonra o dudaklardan öpmek sonra deli gibi sevişmek ister elektrikli süpürge gibi emer durur tüm isteklerini bir türlü dur demez. Bu sefer gider başka birini ister günaha girmek yanmak ister. Nitekim ister babam ister. Kadın erkeğin kendine köle olmasını erkek kadının kendine köle olmasını ister eğer bir taraf ağır basmadığı an kayışlar kopar hadi bakalım canım şimdi kavga ister ağızdan her kelime mermi gibi çıkar nere girdiği belli olmaz
İstediği kadar hararetli geçsin bu kavga erkek de kadında yeni kavga için kılıçlarını biler niye çünkü aşka sevgiye doyumsuz olduğumuz gibi kavgaya da doyumsusuz cılkını çıkarmak lazım değil mi?
             Her alanda böyle deli gibi doyumsuz yaşarız al sana bi örnek daha çocuğun karnesi zayıf anne baba önce iyi olsun ister sonra teşekkür belgesi ister sonra takdir belgesi sonra sınıf birincisi sonra okul birincisi çocuk her seferinde anne ve babanın bu doyumsuzluğu sonucu köle gibi ders çalışır ama ailenin umrundamı hava atmak için çevreye çocuğun çocukluğunı  yaşyaamaması kimin umurunda siz siz olun isteklerinize bir yerde dur diyi verin.
              Bırakın eşiniz titiz ise titiz kalsın ve dağınık ise dağınık olduğu gibi kaul edip sürekli bir eğitim içinde olmayın çocuklarınız çocuk gibi yetişsin birer yarışçı robat gibi değil.
               Ve en önemlisi başka tende yanmak yerine birlikte oludğunuz kişinin coğrafyasını keşfedin
sınırları kaldırın anı yakalyıp kırmızı renge boyayın unutmayın kadında erkektede olan aynı farklı bişi yok farkındalığı siz oluşturun.
                             Okuyana yorum yapan dostlara teşekkürler

2 yorum:

  1. isteklerin sonu yok, yaratılışımızda var nefis meselesi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın belkide isteklerimiz bizi kamçılayan

      Sil

İçimizdeki kötülük

              Merhaba dostlar daha önce ufakta olsa bahsetmişliğim vardır.Hayatta en zor şey insanın kendisini sorgulamasıdır sanırım. Aynay...